Menu Close

Portfolio

SEO BLOG POSTS

Check out these SEO friendly posts I've written for clients

3 Cost Effective Online Marketing Strategies for Small Businesses

An SEO post I wrote for the digital agency Mayfly Digital about how to reach your target when you’re just starting out.

Horse Riding Gear For Beginners: What Do You Need?

Stockholm Horse Show is a project I worked on for a client. I wrote this blog post about horse riding gear for SEO purposes.

How To Say Goodbye To Disposable Coffee Cups Once And For All

A blog post I wrote about the wastefulness of single use coffee cups. The blog post introduces the Vesica tea infuser as a less wasteful alternative.

How to take your business online: a beginner’s guide

An blog post I wrote for the digital agency Mayfly Digital about what is important when you first take your business online.


DANISH SEO BLOG POSTS & TEXTS

Yep, I also write in Danish. Here's some stuff I've done

Find et billigt alternativ til sommerhusudlejning

En af de SEO-venlige artikler jeg har skrevet for HomeExchange, for at udvide virksomheden til det danske marked. Du kan se flere artikler her på deres danske blogside.

Otte simple øvelser til et bedre sæde

Jeg har arbejdet med Udstyrspriser.dk siden 2015. I den tid har jeg skrevet hundredvis af blogopslag til siden, bestyret Facebook, oversat fra engelsk til dansk og vedligeholdt siden. Her er et af de nyeste blogindlæg.

SEO-venlige webtekster til Giga-Dæk

Mange af de SEO-venlige tekster du ser på giga-daek.dk er skrevet af mig. Det var et utroligt spændende, udfordrende og lærerigt project. Jeg lærte meget nyt om dæk, fælge og bilmodeller i processen.

4 hjemmelavede juiceopskrifter, du skal prøve

Jeg redigerer artikler for Bedre Livsstil, et online magasin der skriver om helse og livsstil. Her er en af de artikler, jeg har redigeret.

Han brugte sine sidste dage på at pleje hjemløse hunde

Her er en af de artikler, jeg har redigeret for det online blogside, Viden Om Dyr. Siden udgiver nyheder og gode råd om hunde, katte og andre dyr.

Seks ting du skal gøre, før du køber hund

Hunde-portalen er en hjemmeside dedikeret til hunde. Det er en relativt ny hjemmeside, men i der udgives jævnligt artikler om træning, kost, adfærd og udstyr. Her er en af dem, jeg har skrevet.